ไส้กรอกอีสานพริกเกลือ
ส่วนผสม
1. ไส้กรอกอีสาน ตรา ส.ขอนแก่น 280 กรัม
2. เกลือ 1 ช้อนชา
3. รากผักชีสับละเอียด 5 ราก
4. กระเทียมจีนสับละเอียด 5 กลีบ
5. พริกขี้หนูสับหยาบ 5 – 10 เม็ด
6. น้ำมันพืช
วิธีทำ
1. เจาะรูไส้กรอกอีสานเพื่อไม่ให้แตก ตั้งน้ำมันพืชรอร้อนเปิดไฟกลาง จี่ไส้กรอกอีสาน พอสุก และนำมาผ่าครึ่ง
2. ตั้งน้ำมันให้ร้อน ผัดรากผักชีและกระเทียมสับให้พอเหลือง นำไส้กรอกอีสานมาคลุกให้เข้ากัน
3. ใส่พริกสับลงไปคั่วให้เข้ากัน ปรุงรสด้วยเกลือ ผัดให้เข้ากันด้วยไฟแรง ตักใส่ภาชนะ ก่อนเสิร์ฟโรยด้วยต้นหอม
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |